BLIB Art

Kunst og Gaver

Om os - eller rettere; om mig.

Jeg begyndte at male for knap 30 år siden og har siden arbejdet med akvarel, olie, kridt og akryl. Jeg maler på lærred, papir, på træ og sten.

De fleste af mine malerier er landskabsbilleder, ofte malet med akryl eller papir.

Jeg elsker at beundre naturen, specielt når den ændre sig ved årstiderne og solop- og nedgang. Jeg rejser meget, -specielt til USA, New Zealand og Australien, da der her er landskaber, som er fyldt med ubeskrivelig skønhed og et væld af farver og lys. At rejse giver mig stor inspiration i form af billeder, figurer og farver.

Jeg maler to forskellige genre:  Malede landskabs billeder fra hele verden og prik-billeder, som er inspireret fra Australien, dog anvender jeg ofte nordiske dyr istedet for de mere eksotiske dyr fra Australien.

Udover at male billeder, maler jeg også på sten, som med sine australske motiver, er meget specielle. Disse sten kalder jeg for Ausi-Lykkesten.

Stenene, som er fundet på stranden i enten Danmark eller i udlandet, er specielt udvalgte pga. deres form og farve. På hver enkel sten er malet et specifik motiv, ofte inspireret af den australske ”Dreamtime”. Til slut er stenen blevet lakkeret og er nu vækket til live! Hver enkel sten er unik; fundet, udvalgt og malet. Stenen kan bruges som brevpresser, serviet-sitter, som dekoration på et bord eller kan lægges ved foden af en blomst. Da det er en Lykke-sten, kan man også lægge den i lommen og måske vil den bringe lykke!

Jeg maler også på træ, hvilket jeg finder spændende, da jeg kan udnytte træets struktur og form.